Eläinlääkärin palvelut

Diagnoosin päättelen kokonaisarviona ja todennäköisyyksinä. Tutkimisen teen  kokonaan omin käsin (palpaatio) luottaen omiin vaistoihini, kokemukseeni ja havaitsemiini muutoksiin ja/tai puutteisiin.

Tutkin jokaisen hevosen yksityiskohtaisesti käsin. Havainnoin hevosen tuntemukset,  olemuksen ja olemassa olevan luonnollisen eli geneettisen puolisuuden kokonaiskuvan saamiseksi. Jatkuva vuorovaikutus hevosen kanssa tutkimuksen aikana antaa hevoselle mahdollisuuden tuoda esiin mielipiteensä ja ilmaista  tuntemuksiaan.

Kim Sell
Kim Sell

Aloitin toimimisen urheiluhevosten terveyden parissa jo kandina 1980-luvun alussa ja valmistuin eläinlääkäriksi 1985. 

Urani aikana olen saanut tähän mennessä tutkia ja hoitaa reilusti yli sataatuhatta urheilu ja harrastehevosta ja perehtynyt syvällisesti hevosten liikunta- ja tukielimiin liittyvien vammojen ennaltaehkäisyyn, diagnosointiin ja hoitoon.

Kansainvälisesti olen urallani saanut tehdä töitä 14 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa ravihevosten terveyden, sairauksien ja vammojen ennaltaehkäisyn viidakossa sekä usein myöskin näiden maiden aikansa parhaiden valmentajien, hoitajien ja hevosten kanssa.

Suomessa teen työtä muutamina päivinä kuukaudessa. Mikäli omistamasi tai valmennettavanasi olevat hevoset tarvitsevat apua urallaan, ota minuun yhteyttä!      +358405009488 / Kimi ja varaa aika.