HISTORIAA: Karlsberg´in tila... Probably The Best Training Camp In The World!

Karlsberg’in Tila muunnettiin hevostilaksi 1970 luvun lopussa. 

Muutin tilalle vuonna 2006 ja jo vuonna 2008 voitimme tilalla valmennetuilla hevosilla 49 voittoa pelkästään Vermossa. Kiitos siitä silloiselle vuokralaisellemme. Näimme, että potentiaalia kyllä on. Orastava (raviurheilun ja maailman) lama kaatoi suunnitelmamme. Hain uusia tuulia ja keskityin vanhaan leipätyöhöni, hevosten liikuntaelinten ongelmien ratkomiseen ja hevosten ortopedisen klinikkatyön tekemiseen sekä monien suurtenkin ammattivalmentajien auttamiseen Euroopassa.
Tätä työtä on tehty vanhalta pienemmältä tilalta Hollolassa menestyksekkäästi jo vuodesta 1987 ennen muuttoa Haimooseen 2006.

Panostan keskitetysti hevosten terveyteen ja hyvinvointiin. Ennen kaikkea erilaisten liikuntaelinvammojen parantamiseen ja tietysti keppihevoseeni: ENNALTAEHKÄISYYN. Uskon, että pitkä urani hevosten parissa mahdollistaa syventyneen näkökulman erilaisten vammojen syntymekanismien osittaiseen ymmärtämiseen. Koetan antaa tätä tietotaitoa kaikille, jotka ovat siitä kiinnostuneita ja haluavat jakaa hevosten mysteerit kanssani.